Az oldalon található ajánlatokat naponta folyamatosan frissítjük a szabad helyek függvényében, azonban mégis előfordulhat, hogy a kiválasztott szálláshelyre időközben elfogytak a szabad helyek. Mindezek függvényében megkérjük kedves utasainkat, hogy mielőtt befáradnának az irodánkba befizetni a részvételi díjat, foglalási szándékukat előzetesen jelezzék felénk egy opciós foglalás erejéig. A szálláshely nevére kattintva megtalálja a szállásról a leírást, képeket és a Katalógus ár 2011 táblázat alján a kötelezően külön fizetendő költségeket is! Buszos vagy egyéni utaknál pl. a stornóbiztosítás, repülős utaknál pl. az illeték, transzfer, esetleg a kerozin pótdíj, foglalási díj stb.

Foglalási és Fizetési útmutató

A következőkben részletes útmutatást talál a foglalás folyamatáról,  az utazási szerződés továbbításáról, az utazás részvételi díjának fizetési módjáról és az utazási dokumentumok átvételéről. Kérjük, olvassa el az információkat !

Foglalás folyamata:

A foglalás folyamatának elindításához, kérjük e-mailben küldjön nekünk egy levelet, melyen meg kell adnia az utasok nevét, születési idejét és útlevél számát. Amennyiben a foglalás pillanatában nem tudja pontosan az útlevél számokat, kérjük, hogy jelezze felénk, hogy az útlevél számot a későbbiekben küldi meg a részünkre.
Adja meg levelezési címét és telefon elérhetőségét.

A foglalás beérkezése után, ellenőrzésre kerülnek a szabad helyek.
Ezt követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, e-mailben vagy telefonon jelzi, hogy a választott utazásra van-e még szabad férőhely.
A visszajelzés a foglalás beérkezésétől számított két munkanapon belül megtörténik.

Az utazási szerződés továbbítása:

Ezután elküldik Önnek, az utazási szerződést, mely tartalmazza az utazók nevét, az indulási időpontot, a megrendelt szolgáltatásokat, az utazás részvételi díját és a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat is.

Az utazási szerződés megérkezése után Önnek a szerződést aláírva vissza kell juttatnia hozzánk ( e-mailben, faxon vagy eredetiben) illetve meg kell fizetnie az utazás részvételi díj előlegét vagy a teljes részvételi díjat.
Az előleg az utazás teljes részvételi díjának 40 %-a, ha az indulási időpontig 35 napnál kevesebb van hátra, akkor a teljes részvételi díj és a megrendelt kapcsolódó szolgáltatások ( pl. repülőtéri illeték, vízum, utasbiztosítás ) teljes díja esedékes.

A részvételi díj fizetésének módjai:
- számlánkra átutalással,
- személyesen készpénzben,
- közvetlen banki befizetés bármelyik MKB Bank fiókban.

A közvetlen banki befizetés a leggyorsabb megoldás, amely különösen fontos lehet a last minutes foglalások esetén. Nem kell mást tenni, mint az Önhöz legközelebb eső MKB Bank fiókba befáradni és az iroda bankszámlájára befizetni a kérdéses összeget. Kérjük, hogy átutalás, vagy banki befizetés esetén a megjegyzés rovatba írják be  azt a nevet akinek a nevére elkészítettük az utazási szerződést, valamint a saját nevüket ( részutalások esetén ), illetve lehetőség szerint az utazás időpontját és a szerződésszámot. E két utóbbi kérés csak névazonosság esetén jelent megoldást a helyes pénzkezelésre.

A részvételi díj megérkezése után tudjuk véglegesíteni a foglalást, azonban ha  befizetésről vagy átutalásról küldenek részünkre ( e-mal vagy fax) egy másolatot, akkor azt jelezzük partnereink felé.

Hogyan jut hozzá az utazáshoz szükséges dokumentumokhoz:

A teljes utazási költség megfizetése után, indulás előtt egy héttel küldjük el Önnek az utazáshoz szükséges dokumentumokat.

Egyéni utak esetén: részvételi jegyet ( voucher ) küldünk, melyen megtalálható a partner utazási iroda vagy a szálláshely pontos címe, ahol jelentkeznie kell.

Buszos utak esetén: részvételi jegyet küldünk, melyen megtalálható az autóbusz konkrét indulás helye, a találkozás- és a pontos indulás időpontja.

Repülős utak esetén: részvételi jegyet küldünk és a repülőtéren a képviselőnél tudja átvenni a repülőjegyét.

Az utazási dokumentum ( részvételi jegy ) minden esetben minden lényeges és fontos információt tartalmaz az utazással kapcsolatban.

Kiegészítés:

A Win Sun Travels 2000 oldalain megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. Utazási szerződés csak az írásban rögzített feltételek szerint a részvételi díj megfizetése után jön létre.

Fontos: csak abban az esetben tekintjük véglegesnek a megrendelést, ha a Win Sun Travels 2000 Utazási Irodához visszaérkezett az aláírt utazási szerződés ( e-mailben, faxon vagy eredetben), és megfizetésre került az utazási szerződésben megadott részvételi díj vagy előleg, valamint a kedves utas kitölti az utazás felhasználására vonatkozó nyilatkozatot, melyet természetesen minden szerződés mellett kiküldünk utasaink részére.

Sajnos a legnagyobb odafigyelés mellet is elképzelhető, hogy az utazási szerződés visszaküldése és a részvételi díj kiegyenlítése közti időszak alatt a megrendelt szolgáltatásra betelnek a szabad férőhelyek. Ha ez bekövetkezik a Win Sun Travels 2000 Utazási Iroda azonnal értesíti az utast, hogy nincs már szabad hely a választott utazásra és a fizetéssel létrejött szerződés megszűnik. Az utazási szerződés ilyen módon történő megszűnésből keletkező kárigény esetén a Win Sun Travels Utazási Iroda kizárja a felelősségét és nem áll módjában elfogadni. Az utazási szerződés ily módon történő megszűnése esetén a Win Sun Travels 2000 segít újabb utat találni, vagy visszafizeti a befizetett összeget.

A honlapon szereplő képek csak tájékoztató jellegűek, előfordulhat, hogy a valóságban az ábrázolt tájak, környezet, tárgyak, épületek, épületrészek, apartmanok, szobák, berendezési tárgyak stb. másképpen néznek ki, vagyis más a színük, esetleges rendezési folyamatoknak köszönhetően megváltozott a táj vagy a szállás,  más a szállások bútorozottsága és felszereltsége mint a fotón.

A fenti foglalási útmutató részletes tanulmányozása után szeretettel várjuk kedves régi és új utasainkat és várjuk megtisztelő foglalásaikat.

Elérhetőségeink:
Win Sun Travels 2000
1052.Budapest, Pesti Barnabás u 4. I. emeleten a sarokban (Millennium Center),
Megközelítés a Váci utca 19-21 felől is.
Tel/Fax: (00-361) 486-0835, (00-361) 317-6485,
www.gorog-nyar.hu  e-mail: szabo.n@winsun.hu  téli honlapunk: www.winsun.hu  e-mail cím: si@winsun.hu
Reg.szám: U-000857
Adószám: 21562295-2-43 Cégjsz.: 01-06-756803
Cégjegyzékszám: 01-06-756803

Bankszámlaszám: MKB Bank: 10300002-10507997-49020012

Irodánk nyitva tartása: hétfőtől péntekig 10-18 óra között